Yhdistys osana suurempaa kokonaisuuta

Yhdistyksemme on toiminut vuodesta 1988 lähtien. Se on yksi Kansallinen senioriliitto ry:n 165 jäsenyhdistyksestä.

Yhdessä 16 muun yhdistyksen kanssa muodostamme  Hämeen Kansallinen Senioripiiri Ry:n.

Kansallinen Senioriliitto ry  kuuluu eläkeläisjärjestöjen yhteiseen Eläkeläisliittojen etujärjestöön EETU ry

EETU Ry on edunvalvontaan keskittynyt yhteistyöjärjestö, johon kuuluvat Eläkeliitto ry, Eläkeläiset ry, Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry, Kansallinen senioriliitto ry, Kristillinen Eläkeliitto ry ja Svenska pensionärsförbundet rf.

Jäsenedut

Vuotuinen 20 euron jäsenmaksu oikeuttaa sinut osallistumaan kerhotoimintaan ja jäsentapahtumiin. Saat 6.kertaa vuodessa ilmestyvän Kansallisen senioriliiton jäsenlehti Patinan.

Jäsenenä voit myös osallistua jäsenhintaan erilaisiin retkiin ja matkoihin.